RockStation

Csütörtökön Palaye Royale koncert a Barba Negrában

2024. május 28. - sunthatneversets

231115_palayeroyale_talboy_look_1_0075.jpgAz elmúlt évek egyik nagy durranása volt az Palaye Royale felbukkanása Európában: az amerikai art punk / glam rock zenekar Budapesten is bemutatta már Fever Dream lemezét, most május 30-án pedig a tavalyi teltházas koncertre dupláznak rá, jópár friss dalt is bemutatva.

A legújabb éppen a hónap elején érkezett, a turné kezdetére: a Just My Type több tucatnyi amerikai celeb és zenész vendégszereplésével készült el. A sok barát segítő szándékkal, a zenekar helyett, beugróként szerepel a videóban, ugyanis a csapatot meghatározó három fivér – Remington Leith, Sebastian Danzig és Emerson Barrett – most hozta nyilvánosságra a hírt, hogy a tavaly nyáron rákkal diagnosztizált édesanyjuk nemrég meghalt.

Idén a hármas új nagylemezt is tervez kiadni, előtte pedig egy nyári turnéjára indul Európában: számos városban és fesztiválokon is játszanak majd, Írországtól Görögországig bejárva a kontinenst. Természetesen a magyar főváros sem marad ki, hiszen minden bizonnyal szép emlékeket őriznek róla a srácok: a Kerrang! 2022-es címlapsztorijában például olyan fotósorozattal szerepeltek, ami a Vajdahunyad várában és a Hősök terén készült. Budapesten ezúttal május 30-án találkozhatunk velük a Barba Negrában, jegyek még kaphatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2818414709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum