RockStation

Megjelent a megújult Whiskey Roll image klipje - PREMIER

2024. június 14. - sunthatneversets

kep.jpgMegjelent a megújult Whiskey Roll image klipje, ami továbbra is tükrözi a hard/dirty rock vonalat. Az alapító szólógitároson Laller Rock-on kívül mindenki új a bandában. Shuey Easy az énekes (TheSickUnicorn), Szepesi Matti a doboknál (Rocken Dogs), Harmath Zoli a ritmus gitáron (OurLastDrop) és Papp Sanya a basszusgitáron. Úgy néz ki tehát, hogy végre összeállt a banda.

Az előző felállások azért nem tudtak működni rendesen, mert nem volt egységes cél, nem mindenki gondolta ezt az egészet komolyan és nem is akartak belerakni annyi energiát amennyit kellett volna - mondja Laller. Az új zene pedig egy igazi rock muzsika lett és visszaemlékezés a gyereklétre és egy önigazolás is egyben. A cím is és a refrén is ezt tükrözi "Badbone"-(Rosszcsont).

Laller ötletéből született meg ez a dal a többiek hozzájárulásával és Shuey szövegével lett végleges. A jövőbeli célok között pedig az itthoni klubok, fesztiválok és a külföldi klubok és fesztiválok is ott vannak és még több új dalt fognak készíteni, amik már ötlet szinten megvannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218423249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum