RockStation

Megjelent a MINDGATE videója, a FeeL

2024. július 06. - rockstation

total_band_by_feel.jpgKiadta a legújabb videóját a Mindgate. A kisfilm a FeeL című dalhoz készült, a végeredmény pedig az alábbiakban található meg.

Ez a dal már akkor is sokat jelentett Nekünk amikor még fel sem akartuk tenni a lemezre.

Az elején teljesen más volt a dal hangulata. Egyedül a refrén volt az ami mindannyiunkat magával ragadott. Szép lassan köré építettük a dal többi részét és eközben bele is szerettünk.

A megjelenésnél nem az volt a célunk, hogy a lírikusabb dalainkat tegyük előtérbe, de mindenképp szerettük volna idővel megmutatni ezt az arcunkat is. Mindig szerettünk volna egy kicsit poposabb, rock eposzos stílusú dalt.

Úgy gondoljuk, hogy szintén a Nu metal tóban lubickolunk, de azért próbáltunk több réteget a dal köré szőni. Mindenképp szerettem volna egy klipet idővel a dalra és hála az égnek ez meg is valósult.

A Kerecsen László “Leci” vezette Syndrome productions csodálatosan „vászonra” vitte az elképzeléseimet. Illetve Tomszi a basszerosunk pedig nagyon jóban volt jó pár Színházi színésszel és csodálatos munkát végeztek, nagyon üdítő volt ilyen profi emberekkel dolgozni, illetve megható volt  a  hozzá állásuk.

Ahogy az egész lemez, ez a dal is még mindig a halálról és a gyászról szól. Természetesen egy közép úti szakaszon mikor az ember annyira üres, hogy már a fájdalmat sem érzi és csak keresi a semmit a semmi közepén. Azt hinné az ember, hogy ez egy béna mondat, de ez tényleg ilyen.

Reméljük, hogy még több emberhez el tudunk jutni. Szeretnénk ha minden oldalunkat megmutathatnánk és ezt a jövőben sok hasonló meglepetéssel bizonyítani is fogjuk.

Soha nem lehet tudni kinek melyik az első MINDGATE dala. Kit melyik énünk talál meg, majd utat mutat a többihez.

Szeretünk zenélni és amennyire nem éreztem semmit akkor miről szól a dal, most annyira boldog vagyok, hogy magam mögött hagyhattam azt az üres sötét vermet és egy ilyen színes és nagy társaságban rögzített klippel sikerült kimászni, illetve megkoronázni az egészet.

Nemsokára pedig jelentkezünk az őszi turné dátumaival is.

 

►Színészek: 

Kómár Eszter
Lippai Regina
Varga László
Tóth Attila

►Gyártás: [S]SYNDROME PRODUCTION

Rendezte: Kerecsen László 
Operatőr: Farkas Christián 
Technika Nyulászi Zsolt 
Utómunka: Kerecsen László 
Koncept: MINDGATE 

https://www.facebook.com/syndromeproduction/

►Helyszín: h20 Stúdió https://www.h20.hu/

►Szöveg: Baksa Dániel Zsolt

►Zeneszerzők: Pataki Tamás, Pallai Márton, Pap Dávid, Baksa Dániel Zsolt ►Felvétel//Producer: WebHead’s Productions // Pataki Tamás ►Keverés és Mastering: NO SILENCE STUDIOS // https://n9.cl/rkc1f 

☉ MINDGATE Instagram: https://www.instagram.com/musicofmindgate/
☉ MINDGATE Facebook: https://www.facebook.com/musicofmindgate
☉ MINDGATE Spotify:https://open.spotify.com/artist/5EEu4LuNBhC7PXsIZOEcxr?si=es1d0cJbQMyOQRq8Dj1rWA&nd=1&dlsi=190174ceb59544f2
☉ MINDGATE Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/mindgate/1711182031 ☉ MINDGATE Tiktok: https://www.tiktok.com/@musicofmindgate

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5118441471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum