RockStation

ARANYOZZUK BE A SÁRRÉTET!

JUBILEUMI MUDFIELD KONCERT A BARBA NEGRÁBAN

2024. július 29. - rockstation

aranysarret.jpgAugusztus 10-én Budapesten, a Barba Negra színpadán ünnepli Sárrét című debütáló albumának 5 éves jubileumát a Fonogram-díjas Mudfield zenekar. A csapat tagjai már megkezdték a visszaszámlálást, mivel a második, áttörő sikert hozó Kelet népe albumuk után hamarosan a számukra és a rajongók számára oly kedves első korong is bearanyozódhat. A Sárrét mindössze 223 egységnyi eladásra van az aranylemez szint (2000 db eladott lemez vagy azzal egyenértékű stream, letöltés) elérésétől. Az együttes weboldalán egy számláló segítségével a rajongók is végigkövethetik ennek elérését.

A szeghalmi együttes 2012-ben alakult Nightrain néven és már abban a formációban is olyan, ma már klasszikusnak számító dalok születtek, mint az azóta is koncertfavorit Mezítláb. A 2016-os I Will Be című, már Mudfield néven kiadott EP után, 2017 év végén a Gyalog, majd a Nem kell című dalával/klipjével a zenekar végleg bevéste magát a magyar rock/metal zene rajongóinak szívébe. 2018-ban egymást követték a banda későbbi sikereit megalapozó dalok/klipek, mint a Szerepek, a Féreg, melyek után hamar összeállt a Sárrét című album anyaga is. A 10 debütáló dal mellé elkészült a Nem kell akusztik változata, ami egy teljesen új közönség számára is szerethetővé tette a Mudfield-ot. Ez a dal („Kisfalumban kék az ég, Szép emlékből öntötték”), valamint a zenekar névválasztása is jól mutatja, hogy mennyire fontos számukra a Békés vármegyei Szeghalom és az azt körülölelő Sárrét vidéke, ahonann az egész történet indult és ahová a mai napig hazajárnak.

A nagy eseményre igazi különlegességekkel készülnek a srácok, hiszen az idén megjelent Fehér Zászló dalai és a közönségkedvencek mellett a teljes Sárrét albumot is hallhatjuk majd az elejétől a végéig. A jubileum alkalmából először kerül forgalomba vinyl LP formátumban a Sárrét nagylemez, amely már előrendelhető a https://www.mudfield.hu/ webshopon, valamint az augusztus 10-i koncerten is megvásárolható lesz. Ezen felül korábbi klasszikus és vadonatúj Sárrét merch termékekkel is készül a csapat.

 

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/mudfieldbarbanegra2024

CD, LP, merch rendelés: https://www.mudfield.hu/

Mudfield: https://linktr.ee/mudfield

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118455923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum