RockStation

Az Imagine Dragons duplázik Budapesten

2024. szeptember 12. - sunthatneversets

459315842_945072290970311_8228540319810861659_n.jpg

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az Imagine Dragons egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett június 14-i dátum mellett június 15-én is láthatjuk a Puskás Arénában a világhírű zenekart.

Az Imagine Dragons hétfőn jelentette be LOOM elnevezésű világkörüli turnéjának európai szakaszát, a budapesti koncertre pedig annyian váltottak jegyet már az elővásárlási lehetőségükkel élve, hogy egy második koncert is meghirdetésre került. A jegyek szeptember 13-án 10 órától a www.livenation.hu oldalon megvásárolhatók, a teljeskörű jegyértékesítés indulásakor.

A koncertekre többféle VIP ajánlat is elérhető. A csomagok között van, ami egy dedikált gitárt is tartalmaz, amelyen az Imagine Dragons egyik tagja aznap este még játszott a színpadon, van backstage-túra, színpadi fotó lehetőség, és még sok más! Minden VIP csomag tartalmazza a kapunyitás előtti belépés lehetőségét a koncert helyszínére, digitális tevékenységeket és exkluzív ajándéktárgyakat. További részletek az ImagineDragonsVIP.com oldalon találhatók.

A banda már bejelentette előzenekarát is, az európai turné összes állomásán Declan McKenna, brit énekes-dalszerző játszik az Imagine Dragons vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018490407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum