RockStation

Megjelent a Satelles új single-je, az Arcadia

2024. szeptember 18. - rockstation

02_satelles_photo_2024_credit_luca_broglia.jpegA budapesti melodikus hardcore/metalcore zenekar új, négyszámos kiadványa, a három évvel ezelőtt megjelent 3AM Confessions nagylemez szenvedélyes, felkavaró folytatása. A lemezt Andreas Magnusson (Haste The Day, The Black Dahlia Murder) keverte, és ismét a Grammy-díjas Alan Douches (Converge, The Dillinger Escape Plan) maszterizálta külön vinylre is a digitális boltok által megkövetelt utómunkán felül. 

A Satelles már több, mint tíz éve aktív a hazai hardcore/metalcore undergroundban. Fennállásuk során három nagylemezt, két megosztott kiadványt és eddig egy EP-t adtak ki, valamint több adománygyűjtő kampányt is lebonyolítottak már nonprofit szervezetek számára. Három Európa-turnéjuk során már tucatnyi országba juthattak el, olyan zenekarokkal játszottak élőben, mint a Rise Against, a While She Sleeps, a Comeback Kid, a Bane vagy épp a Touché Amoré

Második nagylemezüket ('Some Got Saved') az Idioteq "az európai dallamos hardcore újabb mérföldkövének" nevezte, legutóbbi albumuk ('3AM Confessions') pedig az év hazai albumának lett választva a NuSkull szerkesztősége által.

Bandcamp: https://satelles.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/satellesband

Instagram: https://www.instagram.com/satellesband/

YouTube: https://www.youtube.com/@STICKASAPACK

Substack hírlevél: https://satelles.substack.com/

A kiadvány címével is az Árkádia-perre utal, arra, hogy a haza fogalma egy megteremtendő utópiát, esetleg egy barbár szabályok alapján működő közösséget jelent-e, és hogy a két véglet között miben áll a saját felelősségünk. 

Az ARCADIA stúdiófelvételei is közösségi finanszírozás részeként valósultak meg, és nincs ez másképp a fizikai példányokkal sem: a Hanaton jóvoltából az alábbi előrendeléssel biztosíthatod be, hogy a Satelles első vinyl-megjelenése egy egyoldalas 12" kiadvány legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4718493756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum