RockStation

Anthrax: Bush kipakolt

2008. június 05. - sunthatneversets
Korábbi - Anthrax – Stomp 442 - írásunkban már megemlékeztünk a korábbi énekes John Bush meglehetősen furcsa távozásáról. A heavymetal.hu internetes portálon talált hírben most az okokról is sz esik.



Az egykori Anthrax énekes John Bush-t nemrég a The Classic Metal Show nevű TV műsorban arról kérdezték, hogy mit szólt ahhoz, amikor bejelentették a zenekar Joey Belladona-val történő újjáalakulását. A zenész a következőket válaszolta:
„Igazából meglepődtem a döntésen. Nem jól kezeltük ezt a dolgot. Azért mondom, hogy mi, mert nem vagyok teljesen közömbös a zenekar iránt, de azért volt sok dolog – többek között üzletiek – amiket nem a legjobban csináltunk.
A kommunikáció néha már nagyon rossz volt. Foglalkozhattam volna ezzel jóval többet, én is tudom. Egy kicsit olyan volt az egész, mintha azt mondták volna, hogy „Hé! Szakítok veled egy hónap múlva, és visszamegyek a régi csajomhoz”. Ez elég nehéz ügy, főleg ha olyanoktól hallod, akikkel törődsz. Tudod, ennyi idő után többet érdemeltem volna, mert amikor felmerült ez az egész, egyből azt mondták, hogy „tök jó lenne kipróbálni”. Aztán azt várták, hogy majd én is tapsolok örömömben, de inkább úgy voltam vele, hogy nem akarom. A Dél-Amerika-i turné volt az utolsó, amit a srácokkal csináltam. Azt hiszem nem is végződhetett volna jobban, hiszen hihetetlen sok gyilkos bulink volt.”
Az Anthrax eközben Dan Nelson énekessel rögzíti új albumát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6504521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum