RockStation

Részletes Hegyalja program

2009. április 11. - Matyesz

Egyre jobban közeledik a nyár, hogy ezt megállapítsuk, már nem is kell a naptárra nézni elég, ha csak elindulunk pulóverben és hosszúnadrágban az utcán, a kora délutáni órákban, vagy ha megnézzük, hogy mi újság mostanság a Hegyalja fesztivál táján, mert bizony érkeztek új hírek. Egészen pontosan napokra leosztva a fellépők listája, ami tartogat bizony érdekességeket, például, hogy a Tankcsapda már az első nap a színpadra lép…

 

 

Szerda:

TANKCSAPDA, KISPÁL ÉS A BORZ, DEATH ANGEL (USA), DECK ATTACK PRES: PAROV
STELAR & BAND (A) NEO, BELGA, MAGNA CUM LAUDE, SKAFUNDERZ, KATAKLYSM(CAN), MYSTERY GANG, KEEP OF KALESSIN, WATCH MY DYING, KORAI ÖRÖM, POKOLGÉP, ESCLIN SYNDO, YELLOW SPOTS.

 

Csütörtök:

MACHINE HEAD (USA), DEPRESSZIÓ, TRANSGLOBAL UNDERGROUND(UK) IRIE MAFFIA,PÁL UTCAI FIÚK, KISCSILLAG,SUBSCRIBE, BESH O DROM, ROAD, MOBILMANIA, KAUKÁZUS, DEÁK BILL BLUES BAND, FERENCZY GYÖRGY ÉS A RACKA JAM, GOULASH EXOTICA, FISH!, ZORALL RÓMEÓ VÉRZIK, GONZO.

 

Péntek:

FAITHLESS (UK) DJ SET, QUIMBY, RONI SIZE (UK), KOWALSKY MEG A VEGA, TESTAMENT(UK), FINNTROLL (FIN), ALVIN ÉS A MÓKUSOK, ZAGAR, BRAINS, PÉTERFY BORI & LOVE BAND KISTEHÉN, TÁTRAI&SZŰCS LATIN DUÓ, DALRIADA, SUPERNEM, JAMIE WINCHESTER, PALOTAI, LUDDITÁK, ISTEN HÁTA MÖGÖTT, THE IDORU, NECK SPRAIN, MANGOD INC., ÓRIÁS, TURBO KOVBOJOK, ALJAS KÚSZÓBAB.

 

Szombat:

BASEMENT JAXX (UK), BARABÁS LŐRINC EKLEKTRIC, ADAM FREELAND (UK), 30Y, N.O.H.A (D),IGNITE(USA),PASO HATESPHERE (DK), COLORSTAR, VAD FRUTTIK, COPY CON, THE UNBENDING TREES, BLIND MYSELF, INSANE, OSSIAN, KEREKES BAND, LUDMILLA, JURIJ, SUPERBUTT, PUNK GOES TO DISCO (ANIMA DJ SET), ZUBOLY.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr201059231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum