RockStation

Fear Factory – Augusztusban Budapesten

2009. április 30. - sunthatneversets

Fear Factory 2009UPDATE 06.18.:
A Fear Factory lemondta az egész európa turnét. 

Hogy a Fear Factory-ban az utóbbi években ki és hogyan fordult meg a klasszikussá váló felállásból (Rock STATION alapművek rovat: Hol van a megmentőd? Fear Factory - Demanufacture) azt én már követni nem tudtam. Minden esetre az évekig egymást köpködő Burton C. Bell énekes és az annak idején sértődötten távozó dagi gitáros Dino Cazares kibékültek és nyáron turnéra is indulnak teljes meglepetésre Fear Factory néven. A banda jelenlegi tagja még Byron Stroud basszer és Gene Hoglan dobos. A turné keretében Budapestet sem kerüli el a négyes: augusztus 9.-én a Dürer Kertben lépnek fel. 

 
A klasszikus felállás másik két tagja Christian Olde Wolbers basszusgitáros és Raymond Herrera dobos eközben Arkaea névre hallgató zenekarukkal dolgoznak, melynek lemeze július 14.-én jelenik meg Years In The Darkness címmel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr671095276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum