RockStation

Insane hírek : új videoklip, angliai szerződés és koncert

2009. augusztus 29. - sunthatneversets

Az Insane zenekarból  Érsek Gábor jelentkezett a következő hírekkel:

„Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az Our Island Our Empire nagylemezről a második videoklipünk a 33 című dalra. A felvételek idén júliusban zajlottak Béres Gergő vezényletével, a már szokásosnak mondható Balti – Államok-beli turnénkon. A kamera végig pörgött és közel 7 órányi anyag készült és ezeket a feledhetetlen élményeket próbáltuk belepasszírozni ebbe a bő 4 percbe. Akit érdekel az megnézheti a végeredményt augusztus 28.-án pénteken a lángológitárokon (Insane - 33 videoklip premier), szeptember 1.-jén pedig az MTV – Headbangers Ball műsorában, ezután pedig pár nappal keressétek a Youtube-on! 

Szintén remek hír, hogy leszerződtünk az angol Life Burns Records-al! A szerződésünk kizárólag az Egyesült Királyságra szól, így hamarosan hivatalos kiadásra kerül az Our Island - Our Empire lemez a szigetországban is. Apropó lemezszerződés, aki tud szavazzon ránk a következő oldalon: The Rock The Nation! Award , ahol szintén lemezszerződés a tét és nagyon fontos minden szavazat, tehát kérünk mindenkit, hogy akár 30 percenként is szavazzon az „I” betűnél ránk egészen szeptember 15-ig!

A zenekari myspace oldal folyamatos csinosítgatáson ment és még mindig megy is keresztül, folyamatosan frissítjük, lassan pedig a webshop is elérhető lesz, sőt a Fonogram díjas Our Island – Our Empire lemez szinte teljes egészében meghallgatható online. Érdemes csekkolni emellett az Insane BandLand oldalt is, mert itt is gyakran blogokkal jelentkezünk.

A nyári fesztiválok után egy pár hetünk lesz új dalok írására, majd októbertől gőzerővel elindul a koncertezés országszerte, a Depresszió  zenekar társaságában, illetve lesz még jópár önálló  koncert is, így például október 9.-én a budapesti Dürer Kertes koncertünk, ahol a Turn Of Mind és a My Best Habit lesznek a vendégeink. A dátumok folyamatosan frissülnek, szóval tessék a myspace oldalt figyelni!”


Insane MySpace oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921345608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum