RockStation

VIDEJÓ! Felnőtt tartalom: Rammstein – Pussy

2009. szeptember 16. - sunthatneversets

Nos amint beharangoztuk megtörtént a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című nagylemezéhez készült első single, a Pussy video premierje a Visit-X nevű pornó oldalon. A 22.00 órára beharangozott videó  premierből 21.00 óra lett, de mivel este kilenc után pár perccel oda kapcsoltam, az elsők között nézhettem meg az új videót. Nos az urak és Jonas Ǻkerlund rendező nem vicceltek, mert ide aztán tényleg ki lehetne tenni a „Felnőtt tartalom, igen elmúltam 18 éves” panelocskát, hogy klikkelés után lehessen nézni a videót. Zenei csatornákon nem is tudom, hogy fogják leadni, annyi kitakarást, vagy homályos csíkot kell majd belerakni, de ez legyen az adók gondja. A dal amúgy szuper, igazi Rammstein.

(A videót korábban beillesztettük a YouTube-ról, de néhány óra múlva törölték - úgy látszik a YouTube szabályzatával sem fér össze a tartalom. Esetleg tudnám ajánlani a PornTube.com siteot, onnét talán nem vennék le. A legbiztosabb egyelőre a fenti link, ha megakarjátok nézni.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr631387293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pcocu 2009.09.17. 08:10:57

Azért a régi számok ütősebbek, főleg a "Reise, reise" utalással volt gondom, de novemberben Katowiceben majd meglátom...

Amúgy érdekelne, hogy tényleg bevállalták a maguk a pornót, vagy összavagdosták

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2009.09.17. 09:43:03

Hát persze, nekik is egyre nehezebb lesz zeneileg meglepetést okozni, talán épp ezért próbálkoznak egyre nagyobb cirkuszt csinálni maguk körül. Én ezért nem hibáztatom őket.
Minden esetre meglepő, hogy egy mainstream banda bevállalja, hogy a music TV-k ezt a számot pl. soha az életben nem fogják leadni. Igaz, interneten viszont mindenki ezt nézi és lehet, hogy ez ma már nagyobb potenciál, mint egy TV-s megjelenés.

Egyébként 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem ők csinálták a pornós részeket. Vágás + egy kis számítógépes utómunka...

nagyM · http://nagym.blog.hu 2009.09.17. 10:43:58

kurva jó a klip! remélem 2010-ben meghívják őket vmelyik fesztiválra. '98-ban láttam őket a Szigeten és az nagyon odabaszós volt.. :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum