RockStation

Konyhatündér metáldobos

2010. február 22. - sunthatneversets

Bulvár rovatunk következik. Az egykori Pantera dobosról Vinnie Paul-ról kevesen tudják, hogy imád főzni. Az LA Weekly újságírójának a minap egy Drumming Up An Appetite With Vinnie Paul című szakácskönyvéről beszélt, melyet év végén szeretne kiadni:

„Van rólam egy kép, amin egy dobcucc mögött ülök, egyik kezemben egy pulyka-, másikban egy csirkelábbal.” Kedvenc ételei (fajitas, töltött jalapeños) is szóba kerültek: „Imádok fajitast sütni. Texasi gyerek vagyok, és bár egyszerű megcsinálni, mégis sokan odaégetik a csirkét. A jalapeños (paprika) esetében sajtokat, esetleg egy kis fajitát teszek bele, a tetejére cheddar sajtot, valamint a lényeget, barbecue szószt teszek rá. Aztán mehet a grillre.”



Tiszta Stahl Juci. Hogy Vinnie Paul azért dobolni is tud, azt itt lecsekkolhatjátok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr811779952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum