RockStation

Trivium, Madder Mortem és HARD klipek [VIDEJÓ FULL EXTRA]

2010. március 09. - sunthatneversets

A floridai Trivium a God Of War III számítógépes játékhoz készített egy dalt Shattering The Skies Above címmel. A játék 3. részének hivatalos soundtrack-jén több Roadrunner-es előadó (KSE, Dream Theather, Opeth, Taking Dawn, Mutiny Within) eddig nem ki nem adott dalait lehet hallani.


A norvég Madder Mortem Where Dream And Day Collide című EP-je csak májusban lát napvilágot, mindenesetre a címadó dalhoz most készült egy nagyon szép animációs film


A márciusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként megjelent a többek közt a Baltimoore soraiból is ismert svéd Björn Lodin énekessel felvértezett HARD zenekar új albuma, a Time Is Waiting For No One. A Vámos Zsolt személyében egy új gitárossal is kiegészült zenekar pár napja óriási sikerrel mutatta be az új anyagot a II. Budapesti Hard Rock Farsangon, most pedig itt az Európában és Amerikában is terjesztésre kerülő lemezhez készült első klip az Into The Fire.

 


500.000 metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr761823409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum