RockStation

Két újabb csapat a Metalfesten, Olaszországból

2010. március 14. - sunthatneversets

Két - stílusban különböző - olasz zenekar első hazai fellépése vált biztossá a Metalfesten! A post metalos Winter Of Life, valamint a heavy / power metal Nameless Crime a Copro Records / Casket Music istállóját erősíti.

A post metalban utazó olasz Winter Of Life csapata - akik nem csak hazájukban, hanem Európában is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert - tavaly jelentették meg debütáló lemezüket Mother Madness címmel. Zenéjükben klasszikus metal mellett pszichedelikus zenei, jazz, alternatív és progresszív, de olykor még gótos elemek is megtalálhatóak. Ezek az összetevők mind hozzájárultak ahhoz, hogy bemutatkozó albumukat pozitívan és elismerően fogadja a szakma.

A Nameless Crime már közel egy évtizede tolja a dallamos heavy / power metalt, s ezidő alatt olasz zenei élet egyik legismertebb underground csapatává nőtték ki magukat. A zenekar 2010-ben új felállással folytatja, s egy friss korongot is összeraktak, mely Modus Operandi címmel jelenik meg a Copro Records gondozásában, így a Metalfestre már friss dalokkal érkeznek majd!
 

http://www.myspace.com/winteroflife
http://www.myspace.com/namelesscrime
http://hammerworld.hu/

http://metalfest.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr751838157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum