RockStation

The Prodigy és mások a VOLT-on

2010. március 20. - sunthatneversets

A két évvel ezelőtti emlékezetes és teltházas fellépésük óta rajongók ezrei követelik vissza a Lővérekbe minden idők legütősebb def-etechno rombolásait előállító The Prodigy csapatát. A hangyás britek 2008 óta turnéznak, az idei nyáron is övék a főszerep a világ legfontosabb fesztiváljain, így nem kis teljesítmény, hogy július 2-án újra a VOLT Fesztiválon robbanak majd az olyan katartikus erejű Prodigy-opuszok, mint a Firestater, a Voodo People, a Baby's Got A Temper vagy az Invaders Must Die!
A Soprontól csak egy karnyújtásnyira lévő Bécs városából érkezik a Kruder & Dorfmeister páros. A bécsi lounge zene császárai ünnepi alkalomból álltak újra össze, és mindössze néhány, általuk igazán izgalmasnak ítélt fesztiválon vállalnak fellépést 2010 nyarán. A “The 16 F***king Years Anniversary Session“ címet viselő show egyszeri és megismételhetetlen, melyet MC Earl Zinger és Ras MC T-Weed szédületes színpadi MC-párbaja, valamint Fritz Fitzke vizuálművész koncertet kísérő médiainstallációja tesz majd még emlékezetesebbé.

A drum and bass rajongói idén naponta többször is elismerően bólogathatnak kedvenc ütemeikre. A korábban bejelentett Andy C és MC GQ mellett Sopronba látogat a világ egyik leghíresebb jungle dj-je és producere, Shy FX Stamina MC oldalán, valamint a műfaj sötét erőiből táplálkozó, techstep-, és neurofunk-dj, Ed Rush is.

Az eddigi VOLT Fesztiválokon kialakult nívós világzenei tradicót idén nyáron az ukrán Haydamaky zenekar viszi tovább. Aki pedig minden érzékszervet megmozgató, punk-raggae-jazz-metál-arab zenei stíluskavalkádra vágyik, a Mano Negra-iskola jeles növendékeitől megkapja a magáét: jön az N&SK Franciaországból.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr251853863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum