RockStation

Tankcsapda: Fények, füst és lábdob Budapest felett - 2010.09.16 17:00-20:00

2010. augusztus 27. - Norbert K

A Bumeráng honlapján a következőket olvashatjuk:

"DVD jelenik meg szeptember 16-án a Tankcsapda 20 éves évfordulójára. Mi ezt a dátumot szeretnénk emlékezetessé tenni.

Egy extrém helyen - az Andrássy úton, az Alexandra palota tetején, a háztetőn - elképesztő látvány mellett ad a Tankcsapda teljesen élő koncertet.

A hallgatóink számára különleges eseményre 300 kiválasztott rajongót fogunk a helyszínre juttatni, de a tetőre csak 100-an fognak tudni felmenni. A további 200 rajongó óriás kivetítőkön láthatja majd a különleges koncertet.

A produkciót a NeoFM élőben közvetíti, WebTV-s közvetítés is lesz, a világ összes Tankcsapda rajongója telefonálhat a helyszínre, vagy üzenhet a Tankcsapdának és kérheti, hogy melyik Tankcsapda dalt játsszák élőben!

Mindenféle módon be lehet majd jelentkezni, külföldiek akár SkyPe-on is, de jelezzétek előre, milyen dalokat szeretnétek kérni a bumerang@neofm.hu -ra küldött e-mail-ben! Akár most!

A regisztráció nem ezen az e-mail címen történik, a rajongók kiválasztásának módjáról hamarosan részletesen olvashattok itt, és természetesen elmondjuk a rádióban is a regisztrációs microsite helyét és a jelentkezés módját/feltételét.

Szeptember 16-án reggel természetesen Bumerángozunk is, az esemény viszont 17:00-tól 20:00-ig lesz, ahol élőben mi is ott leszünk egy Bumeráng Plusz adással!!!

A helyszínre természetesen a 300 emberen kívüli embereknek is érdemes elmenni! Biztos nem fog unatkozni, aki arra jár
"

 

A rádióban is jártak, a műsor itt meghallgatható, melyben további részleteket hallhatunk ezzel kapcsolatosan.

(Hogy a Tankcsapdához mennyire illik az, hogy a Bumerángban jópofiznak, azt döntse el mindenki saját maga.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr692251483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum