RockStation

Bodor Máté: a Chapters új gitárosa és Guitar Idol nevezés

2010. szeptember 04. - sunthatneversets

A következő híreket kaptuk Bodor Máté gitárostól:

A legutóbbi portugál projekt óta nem szolgáltam semmilyen új hírrel sajnos, pedig bőven beindultak az események az elmúlt időszakban. Előszöris örömmel jelenthetem be, hogy csatlakoztam a Chapters nevű formációhoz, mely már jócskán hallatott magáról az angol metálszíntéren, legutóbb tavasszal a Sylosis társaságában koncertezték körbe Angliát, és jelenleg dolgozunk (már együtt) az első nagylemezen mely várhatóan az ősz folyamán készül el és kerül terjesztésre! A Chapters-el először színpadra szeptember 25-én lépek Readingben, majd október 2-án Bristolban, szóval most zajlanak a próbák és az album körüli tennivalók és promóció. Az album megjelenését követően november végén lesz egy 1 hetes koncertkörút az Egyesült Királyságban!

Másodszor pedig, egy kéréssel szeretnék fordulni mindenkihez. Jelentkeztem az idei Guitar Idol versenyre, hogy megmérettessem magam a nemzetközi gitáros mezőnyben, bár sajnos, mint minden hasonló versenyben manapság, itt is az első százba való bekerülés főleg a szavazatok számán múlik. Ezen a linken megtalálhatjátok a videómat és egy rövid regisztrálás után lehet pöttyözni!!! Sajnos csak egyszer lehet egy felhasználónévvel szavazni, de annak is nagyon hálás leszek (remélhetőleg jó zenével tudom majd meghálálni hamarosan)! Köszönöm!
 
További hírek érdekében látogassatok el a www.myspace.com/matebodor és www.myspace.com/chaptersmetal oldalakra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr182270518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum