RockStation

Ray Davies és a Metallica előadja: You Really Got Me

2010. szeptember 23. - SAABI
A The Kinks legendás énekese Ray Davies most barátai közreműködésével adja ki a klasszikus The Kinks dalok mai verzióját tartalmazó válogatáslemezét, melynek címe See My Friends lesz. Az albumon olyan zenészek működnek közre, mint Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi és Richie Sambora, Lucinda Williams, Jackson Browne, Alex Chilton, Spoon Frank Black, Billy Corgan és a Metallica.
 
A Metallica-val történő kollaborációról egy rövid felvétel is van, amely az április 14-ei osloi koncert előtt került rögzítésre a tuning roomban. Ray Davies és a Metallica előadja: You Really Got Me.  
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr482316982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.23. 10:21:57

"Így öregkorára Davies kb. annyira tud énekelni, mint Lars dobolni!" -- súgta a fülembe a vállamon ülő vörös-patás kénkőszagú dög. :-)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum