RockStation

Metalfest 2011 - Újabb fellépők

2010. december 27. - sunthatneversets

Csillebércén második alkalommal kerül megrendezésre a Metalfest Open Air. A fesztivál pontos időpontja június 3.-4.-5., és a már korábban bejelentett fellépők - Cradle Of Filth, Sabaton, Saxon, Arch Enemy, Rage, Kataklysm, Alcest, Primordial, While Heaven Wept - mellé új neveket is bejelelentettek a szervezők a napokban.

A frissen konfirmált zenekarok a MetalFest nemzetközi jellegét és sokszínűségét domborítják ki. 2011-ben a Metalfest hazai állomásán fellép: Astral Doors (svéd) - Visions Of Atlantis (osztrák) - Krisiun (brazil)  - Graveworm (olasz) - Serenity (osztrák) - E-Force (francia/kanadai) - Thunderbolt (norvég) - Lanfear (német) - Diabulus In Musica (spanyol) - Kistvaen (román)

A hazai csapatoknál biztossá vált a Christian Epidemic, a Tűzmadár, a CasketGarden, a Damned Spirits' Dance, a Tirana Rockers, az  EGO és a Csejtey fellépése

Újabb zenekarok, köztük nagyobb bandák bejelentése január végére várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr402541321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum