RockStation

Nitzer Ebb és Die Krupps a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. április 21. - sunthatneversets

2011. május 01-én az industrial/EBM zenei színtér két meghatározó együttese a Nitzer Ebb és a Die Krupps közös turné keretében lép fel a Dürer Kertben, a Skalar Music Hungary szervezésében! A két együttes járt már Magyarországon. A Nitzer Ebb nem is olyan régen tavaly januárban volt a Depeche Mode előzenekara az Arénában, sőt egy nappal később önálló koncertet is adott. A Die Krupps viszont nem tegnap járt utoljára nálunk, egészen pontosan 16 év után látogat el újra hozzánk! A budapesti fellépés a Join In The Rhythm Of Machines-ra keresztelt 10 állomásos európai koncertkörút záró állomása lesz.

 

 

A Skalar Music Hungary bemutatja:

Nitzer Ebb (UK), Die Krupps (D) @ 2011. május 01. (vasárnap) 19:00 - Dürer kert. Jegyárak: 4500 Ft. a boltokban, 4900 Ft. az Eventim hálózatában 5500 Ft.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr762844118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum