RockStation

Burnout - Roxigén lemezbemutató

2011. május 03. - sunthatneversets

Május végén megjelenik a Burnout zenekar első lemeze. A székesfehévári fiúk, fiatal koruk ellenére nem ma kezdték a zenélést. Ez a formáció már 4 éve létezik a következő felállásban: Mong Máté (ének, ritmus-gitár),Schuller Gábor (dob),Rácz Olivér (szóló-gitár, vokál),Jámbor Béla (basszusgitár).

Mint minden fiatal zenekar, ők is sok tehetségkutatón megfordultak az évek során. 2008-ban megnyerték a Fezen tehetségkutatót, 2009-ben Pakson a legjobb rockzenekarnak járó különdíjat hozták el, 2010-ben a Peron tehetségkutatón is egy különdíjjal jutalmazták őket.
A legutolsó nekifutás is jól sikerült, hiszen bejutottak a Talentometer rock/metal mezőnyének középdöntőjébe.  Május 15-én láthatjuk őket ismét az A38 színpadán.
Idén láthatjuk majd őket a Pannónia fesztiválon és a Rockmaratonon, de előbb bemutatják új lemezüket, május 21-én, Székesfehérváron a Főnix Pubban. A jó hangulatra garancia a két vendégzenekar is, a Romanek Airlines és a Nevermind.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr322872757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum