RockStation

My Small Community és Trillion a Rohamban!

2011. június 02. - sunthatneversets

Június 9-én, csütörtökön szerény kis klubkoncerttel kedveskedik a My Small Community és a Trillion, a budapesti Roham Bárban. A modern, dallamos rockzene kedvelőinek nem kell bemutatni a 2006-ban alakult My Small Community-t, akik mostanában írják második nagylemezüket. Összeszokott, energikus rock produkcióra lehet számítani a fiúktól, annak dacára, hogy az elmúlt időszakban inkább akusztikus formában lehetett velük találkozni. Ráadásul aki kimarad, lemarad, hiszen a nyár folyamán nem várható tőlük másik budapesti fellépés.

A Trillion egy egészen friss formáció, mindössze harmadik koncertjüket adják e jeles napon. A tagok ismerősek lehetnek innen-onnan, a frontember-gitáros Áron Andris leginkább az Apey & The Pea élén látható, míg a ritmusszekciót a sokak által már jól ismert Mohácsi Matyi - Szabó Laci páros alkotja, akik már az Idoruban is együtt nyomták, manapság pedig a Grand Mexican Warlock oszlopos tagjai. Az új triumvirátus muzsikája igyekszik mindenben különbözni attól, amit az anyazenekaroktól megszokhattunk, benne van az újító szándék, ám mégis magától értetődő. Hallani kell! Tehát júni 9-én mindenki a Rohamba!

MY SMALL COMMUNITY ÉS TRILLION A ROHAMBAN!
2011. június 9.
Roham Bár (VIII Budapest, Vas u. 16)
Start 21:00
Jegyár 800 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr572950557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum