RockStation

Agrock fesztivál - harmadszor!

2011. június 22. - sunthatneversets

Jó érzés ott lenni egy fesztivál születésénél. Jó látni, ahogy néhány vidéki srác, eltökélt szándékkal áll neki egy olyan rendezvény megszervezéséhez, amibe pár embernek már beletört a foga. De nekik sikerül. Már harmadszorra! Hogy miért? Mert kitartóak, hisznek abban,amit el akarnak érni és mert szeretik a zenét. És szeretik a közönséget is, hiszen hónapok óta azon dolgoznak, hogy a lehető legszínesebb és legszínvonalasabb programot állítsák össze.Lényegében a semmiből.Tiszteletre méltó amit csinálnak.Ezért segít nekik, mindenki aki tud, a saját szerény eszközeivel.

A rendezvényen idén képviselteti majd magát a Vaskarc Online Rockzenei Magazin és a Concertphotos is, de a szervezők várják további médiumok jelentkezését is. Számoljunk be együtt az eseményről!

Akkor nézzük a zenekarokat. A fellépők listája még nem teljes, de akik már biztosan zenélni fognak: Szeg, Bearfood, Guerillas,Benzin, Wannabe Cowboys, Aetrigan, Alcoholica, Tirpunk, Killer Surprise, Hopika, Cojones, Purga, Chrome RT.

40 nap múlva tehát Agrock fesztivál, Görbeháza! 2011.07.29-31.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr343004908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum