RockStation

A Helgrind Magyarországon

2011. augusztus 03. - sunthatneversets

A sikeres tavaszi turné után a brit Helgrind ősszel  ismét hazánkban koncertezik. Ez alkalommal két hetet fognak Magyarországon tölteni és hét városban zúzzák majd szét a thrash rajongók agysejtjeit. Magukkal hozzák a walesi Mutatort is, akik fiatal koruk ellenére  elég jól tolják. Nem véletlen, hogy lehetőséget kaptak, hogy elkísérjék a Helgrindot a kontinensre. Természetesen minden állomáson helyi erő is besegít majd.

A Helgrindot a 2008-ban megjelent Religious Persecution és a Digital Media Records-szal való szerződése tette világszinten is ismertté. Idén elkészült a Helgrind negyedik lemeze, az Inquisition, mely alapjaiban tér el az első három albumtól. A zenekar tagjai most először érzik úgy, a 2000-es megalakulás óta, hogy teljes egységet képeznek és ez pozitívan befolyásolta az utolsó lemez munkálatait és a végeredményt is.

A magyarországi turné állomásai:

09.02. Black Rock Győr
09.03. Diamond Club Kazincbarcika
09.04. Malom Club Radastyán
09.07. Dürer kert, Budapest
09.08. Club noir, Szeged
09.09. Nagykanizsa, művház
09.10. Club 512, Keszthely

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr553119930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum