RockStation

Nemek harca - A Földalatti buli (John Mayer Pink ellen!)

2011. szeptember 19. - sunthatneversets

Az már biztos, hogy szeptember 22-én az Alcatraz Music Clubban nem lesz hiány slágerekben. A slágerparádét két zenekar is biztosítja, a John Mayer cover band, a The Mayer’s és a csak lányokból álló feldolgozás zenekar, a Cherry Bomb.

 

John Mayer szépszámú rajongótábort gyűjtött össze itthon is az elmúlt években, és a The Mayer’s-nek köszönhetően már élőben is hallhatjuk az amerikai rockikon dalait. Ráadásul a műsort ezen az estén izgalmas gitárpárbajokkal színesítik a srácok, amihez vendégül hívták Nagy Ádámot, aki több mint 13 éve írja és játssza a slágereket a Roy & Ádám Trió tagjaként, valamint ifj. Tornóczky Ferencet, akit hallhattatok a Deák Bill Blues Band, a Coda, a Németh Gábor Projekt, a Forever Sting Band Projekt és a P. Mobil tagjaként, valamint részt vett az Argó film zenéjének elkészítésében is.

És mivel általában a hölgyeké az elsőbbség, az estét a Cherry Bomb nyitja majd sikkes rocknroll partijával. Ki ne szeretne bulizni Katy Perry, Pink vagy éppen Christina Aguilera nagy slágereire? A csak lányokból álló zenekar műsora azonban nemcsak a legnagyobb popdívákra korlátozódik. Akit esetleg érdekel, hogy milyen az, amikor négy lány Mötley Crüet-t vagy Judas Priest-et játszik, véletlenül se hagyja ki a koncertet!

A Nemek harca az Alcatraz Music Club A Földalatti koncertsorozatának keretén belül jött létre. A rendszeresen jelentkező esemény célja, hogy visszacsábítsa az embereket a koncertekre és bebizonyítsa, hogy van létjogosultsága az élőzenének, illetve, hogy lehetőséget biztosítson hazánk tehetséges zenészeinek szélesebb körben  is megmutatkozni. A Földalatti ugyanakkor több mint egy koncertsorozat, kulturális műhely, avagy közösség, ahol a zenekarok és közönségük egymást támogatják.

A Földalatti - Nemek harca
Cherry Bomb (the all-girl cover band) VERSUS The Mayer‘s (John Mayer cover band )
Vendégek: Nagy Ádám (Roy & Ádám Trió), Ifj. Tornóczky Ferenc
2011. szeptember 22. csütörtök 21:30
Alcatraz Music Club VII.ker. Nyár u.1.
Belépő: 1000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr453236094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum