RockStation

Bréking!: Megkezdte új albumának felvételeit a TOOL .... dobosának zenekara

2011. december 01. - sunthatneversets

2006 óta öt hosszú év telt el. Ennyi év telt el azóta is, hogy a Tool utoljára lemezzel jelentkezett 10,000 Days címmel. Most viszont jó hírünk van minden rajongónak. Az együttes november végén megkezdte új albumának felvételeit Joe Barresi producerrel. Az összes dalt Studer A827 típusú analóg szalagos magnóra veszik fel a banda házi stúdiójában a digitális technika helyett. Ez utóbbira minden estre kíváncsiak leszünk.

Update: A feni hír tegnap jelent meg a világ egyik legnagyobb rockzenei hírportálján a blabbermouth.net-en. Ma reggelre kicsit módosították a hír tartalmát. Minden igaz: a producer is, a stúdióba vonulás is, sőt a felvételek rögzítésének módja is. Csakhogy nem a Tool dolgozik új dalokon, hanem dobosának Dany Carey-nek Volto! névre hallgató jazz-rock formációja. Ezt nevezik igazi pofára esésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr423430006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum