RockStation

Ma este dobháború!

2012. március 30. - sunthatneversets

Ahogy azt korábban beharangoztuk, ma este a 13. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál keretében DrumWars címmel "harcol" majd egymással Vinny Appice (Black Sabbath, DIO, Heaven and Hell, Kill Devil Hill stb.) és testvére Carmine Appice (Vanilla Fudge, Cactus, Jeff Beck, Ozzy, King Kobra, Blue Murder stb.). emellett azonban lesz sz egy olyan blokk is a programjukban, amelyben magyar zenészekkel nyomnak el néhány metál klasszikust.

A K3 zenekar két tagja - Szuna Péter basszer és Kállai János gitáros - kiegészülve az Asphalt Horsemen énekesével, Lőrincz Károllyal, olyan dalokat fog játszani az Appice testvérekkel, mint a We Rock és a Holy Diver a Dio-tól, a Crazy Train, valamint a Bark At The Moon Ozzytól, de a nézők állítólag Black Sabbath klasszikust is hallani fognak.

Drum Wars
Carmine & Vinny Appice
Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
Győr, Richter terem  - 20.30

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr894349724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum