RockStation

Bohém Erdő - Új KILIAN videó

2012. július 06. - sunthatneversets

kilian_01.jpg

Elkészült a KILIAN zenekar Bohém erdő című dalának videoklipje. A lemez, valamint a klip mellett, a Bohém erdő novella formájában is megjelent az énekes György Imre tollából (http://ujnautilus.info/bohem-erdo/).

A videoklipben leginkább a zaklatottságra, a sűrű vágásokra, a hangulatra szeretett volna a zenekar koncentrálni, nem akart szájbarágósan egy történetet elmesélni. A nyugtalanító kép világú videó elkészítésében az Artham stúdió titánjai abszolút partnere voltak. Hosszas előkészületek után a stáb, a zenekar és a statiszták egy egész délutánt és hajnalba nyúló éjjelt töltöttek a bohém erdőben, hogy megörökítsék látomásukat, majd még egy napot, ahol az énekes vetítős jeleneteit forgatták. A zenekar bemutatkozó EP-jéről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr634632332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum