RockStation

Metallica: Koncert egy ezresért, jótékony célra

2012. augusztus 24. - sunthatneversets

MetallicaMexico.jpg

A kanadai Vancouverben ma és holnap kerül sor arra a két Metallica koncertre, amelyeken rögzítésre kerül az Antal Nimród által rendezett 3D-s koncertfilm. Viszont lesz egy harmadik koncert is, amit tegnap jelentett be a zenekar. Ez hétfőn este kerül megrendezésre és abból a szempontból különleges lesz, hogy a belépő erre a koncertre mindössze 5 dollár, azaz alig több, mint 1000 forint. Persze azért ennek is megvan az oka:

"Augusztus 27-én, hétfőn remélhetőleg az utolsó felvételeket is el tudjuk majd készíteni a filmhez. Elég hosszú ideig ez lesz az utolsó lehetőségünk arra, hogy a Mexico Cityben, majd Edmontonban használt gigantikus színpadunkon játszunk. Szeretnénk ha csatlakoznátok hozzánk, ha részt vennétek ebben a mozikészítős kalandban.

A dolog a következőképpen alakul majd: a hétfői bulin, ellentétben a pénteki és szombati előadással, jó néhány szünetet is beiktatunk majd a programba, hogy a kamerákat és a fényeket a rendező igényeinek megfelelően lehessen beállítani. Mivel számunkra sokkal szórakoztatóbb, ha ti is velünk vagytok, ez a spéci fellépés is nyilvános lesz, a jegyár pedig mindössze 5 dollár. A bevételeket a Greater Vancouver Food Bank részére fogjuk átutalni."

A Greater Vancouver Food Bank egy non-profit szervezet, amelynek célja a városban és környékén nehéz körülmények között élő emberek támogatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr64728921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum