RockStation

Chuck Ragan a bécsi Flexben

2012. szeptember 03. - sunthatneversets

Flyer Chuck Ragan.jpgA Hot Water Music frontembere Chuck Ragan az egyik kedvenc "egyszálgitáros előadóm. A Dürer kertes bulija egy elképesztően hangulatos, bensőséges és profi show volt, kiváló vendégzenészekkel. Azóta vágyom rá, hogy újra átélhessem azt a csodálatos érzést, amit azon az estén. Ha semmi nem jön közbe, ez még idén megtörténhet. Chuck bátyó olyan vendégzenészeket hoz magával, mint Emily Barker/ Cory Branan vagy éppen Rocky Votolato. A legutóbbi, Covering Ground névre hallgató nagylemeze is tökéletes lett, akárcsak a többi, ezért különösen izgatott vagyok, hogy hallhassam az album dalait, végre ismét élőben.

Tudom, hogy itthon a maroknyi, de annál lelkesebb rajongók kiautóznak, hogy részei legyenek a Ragan shownak, de aki esetleg eddig még nem találkozott ezzel a névvel, de érez vonzódást a country iránt, az november 5-ig bőven felkészülhet Chuck Raganből és így együtt andaloghat többi honfitársával, miközben átszellemülten énekelheti együtt, hogy: Some days we're ripped and torn away, From the shore and tossed to a watery grave, Set adrift in the depths of the drink in the hands of the gods we curse

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314885641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum