RockStation

Visszafordíthatatlan - Új Flúg videó

2012. szeptember 13. - sunthatneversets

"Menekülés, szorongás, végzet. Ez a három szó jellemzi a Flúg zenekar legújabb videoklipjét. A forgatások a debreceni Render Media műhelyében történtek Dusa Tibor felügyelete alatt. A klip számos spontán elgondolással, és egyedi elképzelések alapján készült. A fergeteges hangulat leképző összeállítását hűen tükrözi a „Flúg Behind the scenes” munkacímű kis videó.

Akinek kevésbé ismert a zenekar munkássága annak érdemes tudni, hogy a Flúg több mint 10 éves zenei múltra tekint vissza. Zeneiségét meghatározóan a modern dallamos vokálcentrikus rockzene jellemzi (Major Róbert gitár, Dombi Ádám basszus/vokál), sajátos misztifikált versies szövegvilágával (Lõrincz Zoltán ének) egy egészen különleges műfajt képvisel hazánkban. A Flúg a fővárosi klubélet kihagyhatatlan résztvevője. Számtalan eredmény dús tehetségvadászatot, valamint számos határon túli (SK, RO, SRB) és hazai fesztivált (EFOTT, Pécsi Rockmaraton, AZFESZT, Zorall sörolimpia stb..) és országjárást tud maga mögött.

A Visszafordíthatatlan című nóta, azonos című film hatására készült, mely a zenekar 2011 végén megjelent maxiján hallható. Az együttes ezzel az anyaggal, közel kétéves csendjét törte meg a 2009-ben megjelent első hivatalos az „Elviszlek magammal” című lemez kiadása óta. A Supersize Recording és a RendeRmedia munkásságával fémjelzett hang és képanyag igen sok izgalmat tartogat magában!


Flúg - Visszafordíthatatlan by RenderMediaHungary

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr744773966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum