RockStation

Elhunyt a Suicide Silence frontembere: R.I.P. Mitch Lucker - 1984-2012

2012. november 01. - Benyo.

Mitch.jpg

Több internetes portál (többek között a The Press Enterprise, valamint a RockSound) és számtalan Facebook bejegyzés is arról adott tájékoztatást az elmúlt néhány órában, miszerint Mitch Lucker, a Suicide Silence huszonnyolc éves frontembere a mai napon egy motorbalesetben elszenvedett sérüléseket követően, a UCI Medical Center-ben reggel 6:17-kor életét vesztette. A sajnálatos és tragikus hírt nemrég a zenekar is megerősítette hivatalos Facebook-csatornáján:

"There's no easy way to say this. Mitch passed away earlier this morning from injuries sustained during a motorcycle accident. This is completely devastating to all of us and we offer our deepest condolences to his family. He will be forever in our hearts.

R.I.P. Mitchell Adam Lucker - We Love You Brother"

544904_10151216489949749_548009265_n (2).jpgA Suicide Silence összesen háromszor, kétszer idén, egyszer pedig tavaly adott koncertet a hazai közönségnek. Felesége és kislánya gyászában az egész kemény-zenei réteg osztozik, rengeteg zenekar és kiadó fejezte ki mélységes tiszteletét és gyászát a tragikus esetet illetően, valamint kívánt rengeteg erőt a családnak, a barátoknak és a rajongóknak a tragikus hirtelenséggel elhunyt frontember halálának feldolgozásához.

Végül pedig álljon itt a zenekar legutolsó hivatalos videója, melyet a Fuck Everything-re forgatott a kaliforniai deathcore csapat:

Nyugodj békében, Mitch!

FRISSÍTVE!

Amerika szerte több híradó is beszámolt Mitch Lucker halálos kimenetelű tragédiájáról, valamint a helyszínen egybegyűlt több száz rajongóról, akik a Suicide Silence fiatal énekesének tiszteletére gyújtottak gyertyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr84884457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum