RockStation

Életed legkeményebb éjszakája lesz!: Interjú Mille Petrozza Kreator főnökkel

2012. november 05. - sebiszabi

0kreator2011_09.jpg

November 22-én a Pecsa Music Hall-ban az őszi turnéjuk keretében készülnek bibliai csapást mérni Budapestre az extrémmetál és a thrash klasszikusai: a Kreator, a Morbid Angel és a Nile. Hozzájuk csatlakozik vendégként a  Fueled By Fire. A különleges esemény kapcsán kérdeztük (a szűkszavú) Mille Petrozzát a buliról, az új lemezről és még néhány dologról.

4 hónapja kapható az új lemezetek, a Phantom Antichrist. Milyen visszajelzéseket kaptok az albummal kapcsolatban? Érzitek a hatását, hogy Nuclear Blast-hoz igazoltatok?
Mille: Igen, az eddigi legsikeresebb albumunk lett a Phantom Antichrist. Igazán nagyszerű csapatot alkotunk a Nuclear Blast kiadóval.

Idén ősszel a Teutonic Terror Attack 2012 turné keretében az Accept-tel együtt koncerteztetek Észak-Amerikában. Mesélnétek erről nekünk?
Mille: Óriási volt! Rengeteg teltházas bulit nyomtunk, nagyszerű pillanatokat éltünk át az Accept-tel. Ezek a srácok tényleg nagyon profik.

November 1-én újra láthat benneteket a magyar közönség idén, a FEZEN fesztivál után már másodszor. Hogy érzitek magatokat nálunk, milyen a magyar közönség?
Mille: A több ezer elkötelezett magyar rajongóval a kapcsolatunk hosszú múltra tekint vissza, így nagyon várjuk, hogy visszatérjünk Magyarországra és újra játszunk az embereknek.

A Morbid Angel és a Nile társaságában érkeztek hozzánk. Mire számíthat a rajongó, aki jegyet vásárolt a koncertre? Milyen felosztásban és a mennyi időt játszik az este folyamán a 3 banda?
Mille: A Kreator is és a Morbid Angel is egy headliner bandának megfelelő full szettel készül a koncertre. Egy dolgot ígérhetek: életed legkeményebb éjszakája lesz!


Hatalmas, 3D-s színpadi show-ról szólnak a hírek az őszi-téli turnéval kapcsolatban. Néhány mondatban egy kis ízelítőt mondanál erről a magyar rajongóknak?
Mille: Egyrészt egy multimédiás megoldást jelent, ami többek között a zenekar történelmébe is elkalauzolja a nézőket, másrészt egy nagyszerű fénytechnikai show-val is készülünk. Nem fogtok csalódni!

Kevesebb, mint két hónap alatt több mint 40 buli (45, ha jól számoltam) egész Európában. Rengeteg utazás egyik napról a másikra. Hogy fogjátok ezt bírni ezt az igazán nagy tempót? Van erre valami speciális módszeretek?
Mille: Gyakorlás minden nap pia és más drogok nélkül – CSAK METÁL!!!

0kreator2011_08.jpg

Ti is felléptek a január 28-én a 7000 Tons of Metal fesztiválon. Ha jól tudom, akkor először játszotok a metál hajón. Várjátok már ezt a különleges eseményt
Mille: Igen, nagyon várjuk, hogy találkozzunk egy csomó jó barátunkkal és a rajongókkal.

A ZDF-en pár hónappal ezelőtt voltatok láthatóak egy esti műsorban, és elég keményen nyomtátok. Ennyivel jobb fejek a német tévések, vagy ez egy egyszeri alkalom volt? (Magyarországon egy ilyet felejts el!)
Mille: A Neo Paradise, amiben szerepeltünk, jelenleg messze a legjobb dolog a német televíziózásban. Az ott dolgozó emberek valóban szabadon gondolkodnak a zenéről és azt hívnak meg a műsorba, akit akarnak.

FOTÓK: RÉTI ZSOLT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr684883430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum