RockStation

Eric Martin: Akusztikus koncertet ad a Mr. Big hangja

2013. március 05. - sunthatneversets

fenykep_ERIC_MARTIN_Alex_Ruffini.jpg

Közönségtalálkozóval és a dedikálással egybekötött exkluzív estére várja március 9-én rajongóit Eric Martin, a Mr. Big énekese. A Pecsa Music Caféban tartandó akusztikus koncerten saját dalai és a Mr. Big legnagyobb slágerei is elhangzanak majd, az estét pedig egy olasz gitáros duó, a The Morning produkciója nyitja.

Azt mondják, a villám kétszer nem csap ugyanoda – ha hiszünk az efféle bölcsességeknek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy most március 9-én már semmi sem hiúsíthatja meg Eric Martin és rajongóinak találkozóját. 2010-ben ugyanis egy sajnálatos buszbaleset miatt nem valósult meg az akkori koncert, és egészen mostanáig kellett várni, hogy a Mr. Big sármos frontembere újra szólóban tévedjen a magyar fővárosba. A rendezvény helyszíne valóban egyedülálló élményeket ígér az érdeklődőknek, hiszen a Pecsa Kávézójában testközelből hallgathatjuk végig Eric dalait, a koncert után pedig dedikálásra és közönségtalálkozóra is készülhetünk, így a szerencsések akár még koccinthatnak is a rocksztárral. Az exkluzív hangulatú estre jegyek korlátozott számban még elérhetők. TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr905117316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum