RockStation

Két részes albummal jelentkezik idén a Five Finger Death Punch

2013. május 02. - sunthatneversets

Five-Finger-Death-Punch.jpg

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, idén nyáron új albummal jelentkezik a Báthory Zoltán vezette Five Finger Death Punch. A munkálatok azonban olyan jól és termékenyen zajlottak Kevin Churko producer irányítása mellett, hogy a Stone Sour példáján felbuzdulva a csapat egy két részes albummal jelentkezik. Az egyelőre még cím nélküli anyag első része július 23-án kerül a boltokba, a második rész a tervek szerint valamikor késő ősszel.

Báthory Zoltán ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy miután megvoltak 12-13 dallal még mindig jöttek az az egyre jobb ötletek, a végén pedig ott álltak 24 nagyon erős dallal, melyek közül nem tudták eldönteni, hogy melyek maradjanak le az albumról, így aztán a két részes album mellett döntöttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr495260758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum