RockStation

Megjelenhet a Deftones elfeledett albuma?

2013. május 12. - sunthatneversets

DEftones2008.jpg

Ha valakinek jó az emlékezőtehetsége talán még emlékszik rá, hogy a Deftones éppen az utolsó simításokat végezte Eros című új albumán, amikor Chi Cheng basszusgitáros 2008 novemberében autóbalesetet szenvedett és kómába esett. A zenekar erre való tekintettel nem fejezte be a lemezt és Sergio Vega basszer kiegészülve egy teljesen új lemezt készített Diamond Eyes címmel. Többször felvetették a zenekarnak, hogy talán ki kellene adni az elfeledett albumot, de Chino Moreno énekes azzal hárított, hogy az Eros nem reprezentálja megfelelően a banda mostani állapotát.

Chi Cheng sajnálatos áprilisi halála azonban talán más megvilágításba helyezi a dolgokat, legalábbis erre utal, hogy a május 2-ai Revolver Golden Gods díjátadón Moreno az Artisannak azt mondta, hogy most van az Eros kiadására a legnagyobb esély és talán most alkalmasabb lenne elgondolkodni rajta, mint korábban bármikor. Minden esetre mi kíváncsiak lennénk rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr435296147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum