RockStation

Énekes-rappert keres a No More Gravity

2013. szeptember 05. - sunthatneversets

nmg_band.png

A péceli No More Gravity zenekar új énekes-rapper frontemberét keresi. Jó színpadi kiállás, rutin és szimpatikus személység elengedhetetlen. Dalszövegírás jelenleg magyarul történik, de a régebbi számok angolul vannak. A próbák Pécelen (Budapestről jól és gyorsan elérhető) lennének. A zenekar a múlt héten megnyerte a Szanki Amatőr zenekari Fesztivál és Találkozó (SZAFT FESZT) tehetségkutatóját, amelynek köszönhetően számos lehetőséghez jutottak.

A zenekar legutóbbi 4 számos kislemezét meg lehet hallgatni itt. Illetve a régebbi kislemezek meghallgathatóak és ingyenesen letölthetőek a www.nomoregravity.hu oldalról. Jelentkezni itt: nmgravity@gmail.com, vagy a zenekar Facebook oldalán üzenetben. Jelentkezzetek bátran, mindenkit szívesen meghallgatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr965495890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum