RockStation

Teltházas koncerten ünneplik Mátyás Attila 50. születésnapját

2013. november 15. - sunthatneversets

unnamed.jpgTeljesülni látszik Mátyás Attila legfőbb születésnapi kívánsága: az már ugyanis biztosnak tűnik, hogy a november 15-én tartandó születésnapi buliján nagyon sok ember érzi jól magát az ünnepelttel. Minden jegy elfogyott elővételben az A38 Hajón tartandó estére, amelyen Matyi pályafutásának minden zenekara, így az F.O. System és a Sex Action is játszik. A kerek évforduló kapcsán Attila egy videóinterjúban mesélt karrierjéről és a zenéhez fűződő viszonyáról.

Számos koncertfelvétellel és klipbejátszással tarkított interjúvideót tett közé a Youtube-on az idén 50 éves Mátyás Attila. A beszélgetés során szó esik pályafutásának minden állomásáról, az F.O. Systemtől kezdve a Sex Actionön át egészen a Mátyás Attila Bandig. Attila őszintén beszél életének nagy fordulópontjairól, külön kitérve azokra a momentumokra, amelyek időről időre arra sarkallták, hogy tovább lépjen, és új zenekarokban próbálja ki magát. Attila őszintén beszél a rendszerváltás előtti idők komor, a bezártság érzésével terhelt éveiről, majd a Sex Action-ös időszakra jellemző, hedonista életformájáról is, melyek elvezettek a későbbi rock projektekhez. Itt láthatjuk az interjút:

A nagyjából 150 dalt jegyző gitáros-énekes életművét egy számtalan vendéget felvonultató születésnapi koncerten mutatja be, ahol pályafutásának összes zenekara fellép. Ezen a koncerten minden zenekarral eljátsszák azt a néhány dalt, amit Attila és a közönség is a legjobban szeret. Attila elmondta, hogy születésnapja alkalmából ő semmilyen ajándékot nem kér – neki az is bőven elegendő lenne, ha sokan eljönnének november 15-én az A38 Hajóra, és nagyon élveznék a koncerteket. Születésnapja alkalmából kívánjuk, hogy így váljon valóra minden álma, hiszen a rendezvényre elővételben minden jegy elkelt, így csak annak érdemes elindulnia a helyszínre, aki rendelkezik már belépővel. A koncertről tv felvétel készül.

Az este során szereplő zenekarok:
F.O. SYSTEM
Jerabek Csaba, Zana Zoltán, Földi Tamás, Mátyás Attila

SEX ACTION
sok-sok év után először együtt:
Szendrey 'Szasza' Zsolt, Somlyay 'Miksa'
Zana Zoltán és Mátyás Attila
vagyis  az eredeti felállás !!!

AGNUS DEI
Juhász Robi + Mátyás Attila (+ Bense Sándor és Gerő Balázs)

MÁTYÁS ATTILA BAND
Bense Sándor, Gerő Balázs, Farkas Töpi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr865634903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum