RockStation

Joe és a Dinamit

2014. február 10. - viliricsi

Dinamit.jpg

A kollégákkal közösen úgy döntöttünk, hogy ezentúl western filmekkel kapcsolatos híreket fogunk közölni Veletek (a nevünkben szereplő rock szó ezentúl a Sziklás-hegységre fog utalni). Á, nem! Bár a Joe és a Dinamit szavak akár egy ilyen típusú cikk kulcsszavai is lehetnének, itt és most arról van szó, hogy a (P. Mobil és a Pokolgép után) Mobilmániából is kurtán-furcsán távozó Rudán Joe ezek után a Dinamit frontembere lesz. Úgy látszik, egyre terjed a több frontemberes felállás, mert Kálmán Gyuri azért marad (miért ne maradna?) a nem régiben újjáalakult csapatban.

Az ötvenéves Joe „bácsi” húszéveseket meghazudtoló energiáiból még egy hamarosan megjelenő szólólemez elkészítésére is futja, miközben dinamikusan hat a Dinamitra is: mostanában rengeteg új nóta születik a veterán banda próbatermében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr885807206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum