RockStation

WITCHCRAFT - új kazetta kiadványok​

2014. május 19. - sunthatneversets

WITCH tapes 2014 hírekhez.jpg

​Az idén 18 éves kultikus hazai black metal​ ​banda a Witchcraft május 17-én három kazetta kiadvánnyal is jelentkezett. Az elsőn egy új anyag, a Fekete és hideg EP, valamint a korábban megjelent, de eddig csak bakeliten beszerezhető "Mortuus" EP nótái hallhatók. A másik két kazettán a banda első "Years of Blood" valamint második "Under the Crust" c. albumának hanganyaga található, új borítóképpel és három-három bónusz koncertnótával ellátva.Ez a két album korábban csak CD lemezen jelent meg, kazettán most először kerülnek kiadásra.

A legfanatikusabb rajongók számára 27 példányra limitált Witchcraft logós fadoboz is készült mely tartalmazza mindhárom kazettát; egy "Fekete és hideg" pólót; egy zenekar logós, sörnyitós kulcstartó és egy, a banda őstagjai által aláírt, sorszámozott eredetiséget igazoló tanúsítványt. Mindhárom kazettáról meghallgatható egy-egy nóta a banda myspace oldalán. A kiadványok terjesztője a hazai Neverheard Distro.

www.facebook.com/witchcrafthun

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616178811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum