RockStation

Egy Unida mind felett! - Bécsbe jön a stoner rock alapvetése

2014. május 27. - Ernő Hellacopter

Unida 2014.jpg

A Kyuss és Slo Burn romjain alakult Unida eme sorok írójának toronymagas kedvenc Garcia, és úgy általában stoner zenekara. A Coping with the Urban Coyote lemez, és a nem hivatalos, de ettől még a gyűjteményben figyelő The Great Divide (remek borítóval: cicis néni a mezőn) megunhatatlan, überelhetetlen dalok halmaza. Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nedves vágyálmaim netovábbja egy jófajta Unida koncert. Sajnos nem túl aktívak, a tagok egyéb zenekarai miatt kevés idő jut rá, és ilyen közel, mint Bécs, legjobb tudomásom szerint nem merészkedtek ez idáig. Na, de most!

Június 30-án a bécsvárosi Arena-ban végre teljesülhet sokak álma, és megleshetik a Garcia vezette Unida-t. persze nem kevés anyagi és időbeli ráfordítás egy ilyen túra, de ez az az eset, amikor muszáj feltörni a malacperselyt, és előtúrni az utolsó kopejkát, mert kihagyhatatlan estének ígérkezik. Nem fesztivál, saját klubbuli, ami igen ritka. Szóval nosza, fogd a kalapácsot, és halál a malacra! Ja, és a House of Broken Promises melegít be nekik, ami szintén megér egy misét, de játszik még az osztrák Witchrider is! Jegyárak: 18 juró elővételben, 22 juró a helyszínen. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr96211706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum