RockStation

Trapéz nadrág, LSD.... Bemutatkozik a Blues Pills

2014. május 27. - sandroo

blues-pills-band-interview-2013.jpg

Itt egy svéd-amerikai-francia időgép, a Blues Pills nevű banda visszarepít minket a trapéz nadrágok, a szexuális forradalom és az LSD idejébe.

A banda 2011-ben alakult, de a zenéjük, kinézetük, hangzásuk, totál a hatvanas éveket idézi, azonnal becsokiztam tőle. Hatásoknak többek között megemlítik a Fleetwood Mac, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Janis Joplin és Cream bandákat, de igazából mindegy, mert jó ,amit csinálnak. Ja és amit eddig még nem írtam...egy Elin Larsson nevezetű hölgy önti szavakba (énekbe) a Blues Pills gondolatait, itt-ott Joplin-ra emlékeztet. Az kell mondjam, nagyon király a csaj hangja, tud bánni vele, persze azért várjuk meg a teljes anyag megjelenését, de úgy gondolom az eddig hallottak után, hogy nem fognak csalódás okozni a hallgatóságnak. A 10 nótát tartalmazó bemutatkozó album július 25.-én fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában. Most a High Class Woman című nótát nézhetitek meg, amit pár napja dobtak fel a jutyubra.

A banda 2012-es Bliss című EP-jét a youtube csatornájukon megtaláljátok.  Lehet tekerni rá! Peace or DIE!!!! ..és itt van még egy adag cucc a 2013-as Devil Man EP-ről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr116210283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum