RockStation

Megjelent a Bekes Projekt első lemeze

2014. június 03. - sunthatneversets

BP_promo.jpg

Megjelent a Bekes Projekt bemutatkozó lemeze Korlátok Nélkül címmel! A 7 számot tartalmazó anyag meghallgatható és ingyenesen letölthető a csapat bandcamp oldalán. A felvételek a gyulai No Silence stúdióban és a zenekar házistúdiójában készültek, a keverés és a master pedig megint csak Siminél, a No Silence-ben zajlott.

Hamarosan elkészülnek a CD-k is papírtokos és digipack verzióban, amiket a koncerteken lehet majd beszerezni, korlátozott példányszámban. De privátban is lehet ezekkel kapcsolatban keresni őket a bekesprojektband@gmail.com címen vagy a facebook oldalukon. Az összes dalhoz készülni fog egy kis minimál animáció, az Egyenes című számé már meg is tekinthető alább. A bemutatkozó koncert június 28-án hazai terepen, Békéscsabán lesz, július 25-én a szolnoki II. Besenyszög fesztiválon, augusztus 20-án pedig a kecskeméti II. Karock fesztiválon is fellép majd a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr756262384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum