RockStation

Samael: Új videó egy régi dalhoz

2014. augusztus 25. - sandroo

423493_10150586057204727_1417804133_n.jpg

Volt egy elég régi banda... egy svájci csapat, akiknek a '94-es Ceremony of Opposites című harmadik albumától becsokiztam és majd egy hónapig csak az a kazetta forgott a walkmanomban....ja igen, a fiatalabbak kedvéért, régebben volt egy olyan hanghordozó, hogy "kazetta" és a hozzá való zsebben elhelyezhető lejátszót hívták "walkman"-nak.... Visszatérve a fent említett svájci bandára....gondolom már kitaláltátok, hogy a Samael nevű remek metál formációról szól a fáma.

Ez a kultikus banda nem meglepő módon egyre több és több sötét zenékhez vonzódó fanatikus által vált ismert és kedvelt zenekarrá. Többek között sötét, néhol black metálba hajló, szintetizátorral kísért egyedi zenéjüknek köszönhető. De tapasztaljátok meg ti magatok...A puding próbája az evés ugyebár, hát akkor nosza.

A svájci gonoszok most a Passage albumukon szereplő Moonskin című dallal, illetve az arra készült koncert videóval hallatnak magukról. A videót Szergej Ulyanov rendezte és készítette. A felhasznált képi anyagok, felvételek pedig a Svájcban, pontosabban Lausanne-ben tavaly megrendezett Inferno Fesztiválon készültek. Itt pedig az említett videó, szerintem eléggé meg lehet ízlelni a Samael hangulatát belőle. Tessék, bátran...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr626630921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum