RockStation

WhiteWorm Cathedral: Hallgasd meg az új Necrophagia lemezt!!

2014. november 02. - sandroo

46179.jpg
Nem nagyon tudom elképzelni azt, hogy bárki, aki death metal vonalon mozog a fémzene egyre csak táguló univerzumában, az ne találkozott volna még a Necrophagia névvel. Természetesen nem másról van szó, mint arról az ősrégi Ohio-i bandáról, akik már a nyolcvanas évek eleje óta büntetnek minket brutális lemezeikkel. Ráadásul a kilencvenes évek végén két albumon még Phil Anselmo is tépte náluk a gitár húrokat, Anton Crowley álnéven. Most itt az új anyag, amely szintén kegyetlen és beteg, de ugyanakkor nagyon állat is egyben.

Az amcsi hullazabáló ősmetál brigád most a világra szabadították a gonoszt, WhiteWorm Cathedral című új lemezük képében, a Season of Mist kiadó gondozásában. A kőkeményre sikeredett, 13 ördögi tételt felvonultató anyagot most teljes egészében meghallgathatod, csak hogy teljes legyen az ünnepi hangulat....Guten Appetit!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr386853967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum