RockStation

Ejtették a vádak súlyosabbik részét az AC/DC dobosa ellen

2014. november 07. - sunthatneversets

Phil Rudd.jpg

Tegnap mi is megdöbbenve írtuk, hogy az új zélandi hatóságok gyilkossággal fenyegetés, illetve 2 ember bérgyilkossal való megöletése miatt letartóztatták az AC/DC dobosát Phil Rudd-ot. Hab a tortán, hogy a házkutatás során marihuánát és metamfetamint is találtak nála. Nos a vádak legsúlyosabbikát a gyilkosságra való felbujtást máris ejtették ellene, mert nem áll rendelkezésre bizonyíték vele szemben.

Azonban Rudd még nincs teljesen kint a vízből, hiszen a gyilkossággal fenyegetés vádját, valamint a kábítószerbirtoklásét még mindig fenntartja az ügyész.

Közben a zenekar egy szűkszavú és száraz közleményben reagált a történtekre: „Nekünk is csak a hírekből van tudomásunk Phil letartóztatásáról, további hozzáfűznivalónk pedig nincs az történtekhez. Phil távolléte semmilyen hatással nincs új lemezünk, a Rock Or Bust megjelenésére vagy a jövő évi turnéra." Ezek után mondjuk egy doboscsere már nem is volna nagy meglepetés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr696873041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum