RockStation

Hamarosan stúdiózik a Kataklysm

2014. november 07. - dzsi.

kataklysm 20132.jpg

A kanadai Kataklysm elég komoly lendületben van, ugyanis hamarosan fel is rántják tizenkettedik nagylemezüket, pedig még csak egy éve jelent meg a legutóbbi album. Januárban kezdik a stúdiózást és úgy tervezik, hogy három hónapot fog igénybe venni a teljes folyamat.

A dob, gitárok és a bőgő rögzítését a gitáros, J- F Dagenais vállalta magára (ő is stúdiós szakember amúgy), az éneket Mark Lewis-szal (Whitechapel, Cannibal Corpse) oldják meg, a maszter és a keverés pedig Andy Sneap (Megadeth, Testament) dolga lesz. Ez így elég korrektül a hangzik, a zenekar pedig azt mondja, nagyon érzik most a dolgokat, baromi elkötelezettek és az új dobossal, Oli Beaudoinnal is elképesztően jól tudnak együttműködni, úgyhogy egy szép csokor death metal himnuszt várhatunk. Reméljük így lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr836875165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum