RockStation

Rapturous Decay: Itt az új Grizzly album!!

2014. december 27. - sandroo

a0427874235_10.jpg
Itt egy újabb fincsi ajándék a karácsonyfa alá!! A Grizzly nem viccel, eddig sem tette és most is nagyon szigorúak a srácok. Megígérték, hogy karácsonyi ajándékként megosztják és ingyenesen letölthetővé teszik az új anyagot és így is történt.  Bizonyosodj meg róla te is és hallgasd meg az új albumot teljes egészében!

A zenekar ősszel fejezte be az új Rapturous Decay című anyaguk munkálatait. A felvételeknek és az albummal kapcsolatos további munkálatoknak a Nagymarosi Művésztelep adott otthont, Bánházi Gábor vezényletével. Hát mit, mondjak??!!  Úgy szól a cucc, ahogyan kell, koszos és kőkemény!!! Hat nóta, közel harminc perc  arcba-durrantás, riffelés és betonozás. Lehet zúzni ecshém!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr907013159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum