RockStation

Till Lindemann és Peter Tägtgren új közös projekten dolgozik

2015. január 04. - KoaX

10850165_823331674395885_5664578583180083879_n.jpg

A Rammstein frontembere Till Lindenmann és a Pain/Hipocrisy gitárosa Peter Tägtgren egyesítették erőiket és egy új közös projektbe fogtak bele. Hajtás után több infót is megtudhattok az eddig csak Lindemann néven futó új projektről!

Pär Hulkoff a svéd Raubtrier gitárosszintise úgy fogalmazott, hogy " kis részeket hallott csak, de azok elfújták az agyát is" emellett pedig azt, hogy "hatalmas visszhangja lesz ennek az anyagnak"

lindemanntagtren.jpg

A Rammstein ezek szerint most biztosan parkolópályára kerül jó időre, amit mondjuk eddig is tudtunk. Richard Z. Kruspe, a Rammstein gitárosa a Metal Hammernek korábban azt nyilatkozta, hogy " Ő most a második saját, szóló anyagával foglalkozik, de emellett rengeteg élő koncert anyaga van a Rammstein-nek" így egy vagy két DVD-t fognak most kiadni elméletileg a közel jövőben. Hozzátette, hogy örül annak, hogy a zeneipar megváltozott, mert így nem kell minden második évben új albummal kijönniük. Véleménye szerint jót tesz a Rammsteinnak egy kis szünet.

Kerrang magazinnak pedig azt felelte a gitáros, hogy olyan az anyabanda, mint egy házasság 18-20 évesen marha király, de 40-50 évesen már más az egész. Annak érdekben, hogy ne fásuljanak be, ne legyenek olyanok, mint azok a házaspárok, akik nem szexelnek, kell egy kis szünetet tartani, hogy újra akarják.

Nem tudjuk, hogy milyen lesz pontosan Till és Peter által fémjelzett zene, de nagyon bízunk benne, hogy valami izgalmasat, újat kapunk! Abban meg csak bízhatunk, hogy a Rammstein-nek nem lesz vége. Voltak már régen is rémhírek, de azért mi bízunk benne, hogy az anya bandát is láthatjuk még jó párszor. A későbbiekben több infó ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr697040125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum