RockStation

Január 10-én új Niburta EP jelenik meg

2015. január 07. - sunthatneversets

niburta_live01.jpg

ReSet címmel január 10-én új ÉP-vel jelentkezik a Niburta. A zenekar minőségben mindenképpen szerette volna felülmúlni a a 2012-es Scream from the East albumukat. Az EP a készülő nagylemez előfutára, mely a zenekar reményei szerint év végére készülhet el. A ReSet, Two Faced, Evolution című dalokat tartalmazó anyagot csak internetes terjesztésre szánják és külön érdekessége hogy mindhárom dalban hallható egy, a zenekarral jó barátságot ápoló zenész, név szerint Klaartje Julia, Ana Capalija és Dou Kalender.

A Two Faced című dalt már hallhattuk különböző fesztiválokon, a Niburta most az ezeken, a párizsi turné alkalmával és a stúdiófelvételek során készült werk-videóval örvendeztet meg minket, igazán meghitt hangulatú „klip” készült ehhez a dalhoz. Aki elsők között szeretné meghallgatni mindhárom szerzeményt, az tapadjon a képernyőre január 10-én este 6 órakor, és csatlakozzon a zenekar által meghirdetett eseményhez

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr807049189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum